~ på studs

Jag måste ha målsättningar med min träning, annars skulle jag inte komma ur soffan, någonsin. Det finns en anledning att jag drar gruppträning och engagerar folk i gemensamma löprundor – det sociala trycket är en bra piska …

Nu tänkte jag studsa vidare mot 2012 och alla roliga utmaningar som väntar då. Här är ett urval av vad jag tänkte göra:

Aktia Cup – 10 km landsvägslopp, en gång i månaden hela vintern. Jag missar första loppet, men det som går 10 december tänkte jag vara med på. Under 50 på milen hägrar fortfarande före årets slut, även om det just nu verkar utopistiskt.

http://www.ku-58.fi/kilpailut/aikuisten_kilpailut/aktia_maantiejuoksu_cup/

FM i snöskor – går någon gång under våren. Vi var med förra året, det är sjukt jobbigt – 3 km känns som 12 – men väldigt kul. FM låter ambitiöst, men det var inte så många deltagare … I år blir vi säkert fler, bara det kommer lite snö.

Prag halvmarathon, 31.3. Ett brutalt sätt att inleda säsongen, men om man aldrig varit i Prag så är det minsann dags att ändra på den saken. Det blir en lång weekend med god mat och lite löpning i mitten.

Kurrerundan i april-maj. Det lokala milloppet som går 4.5 km nedför och resten uppför, nästan. Det fick jag erfara i år. Den här gången tänker jag inte börja gå, här ska mosas personbästa.

Göteborgsvarvet, 12.5. Jag och 58 999 andra. Första gången för mig, det blir trångt och stökigt och hopplöst och säkert en fantastisk upplevelse!

Lidingöloppet, september. Dags för mitt andra LL, det var en magisk upplevelse att göra det första gången – jag tänkte ta i så det knakar och slå min tid från i år, som var 2:53.

Hässelbyloppet, oktober. Kanske borde man springa en mil på en snabb bana, på hösten?

Sälen Running Camp – jag hoppas att Running Sweden ordnar löparläger även nästa sommar, för då kommer jag absolut med. Det var en stor upplevelse för mig, jag lärde mig massor och blev hemskt trött. Å glad!

Ultraintervaller, november. En helknäpp och superkul idé som går in på sitt tredje år. Man springer 10 km 8 gånger under ett dygn. Var som helst – sen laddar man upp sina resultat på www.jogg.se . Galet och naturligtvis något som man måste prova!

Jag fyller på efter hand – är det kanske någon som har roliga idéer – vi kan ju springa tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s