HEJ

Mitt i livet, på väg att prova nya saker. Jag bor i Helsingfors men längtar ibland hem till Skåne, till Lunds plattlandskap och Österlens böljande kullar.  Jag är inte alltid sådär studsig som jag hade önskat vara, men jag har bestämt mig för att försöka! Jag har också som mål att faktiskt göra saker på studs istället för att skjuta upp dem till senare, som jag vanligtvis gör mig skyldig till.Just nu håller jag på att kasta mig in i egenföretagande – som kommer att handla om det som jag tycker är mest angeläget av allt; hur man inspirerar barn att tycka om och att laga mat. En träningsaspekt kommer också att klämmas in på ett hörn. Jag försöker träna så mycket som jag hinner och mår bra av och sedan i höstas så försöker jag inspirera en grupp härliga vänner och bekanta på Tuffa Tisdagar där vi tränar oss starka och snygga och glada – utomhus!

Finska skärgården sent i september

6 kommentarer

 1. Hej Anna!

  Vilken härlig blogg, här ska jag börja titta in! Rolig och inspirerande, speciellt eftersom vardagsmaten tenderar att vara likadan vecka efter vecka hos oss. Lycka till med företaget!

  Hoppas vi ses snart i något skede!

  Kram

  1. Tack – vad roligt! Ja, det är spännande och ganska ovant när man varit vanlig anställd i hela sitt liv – och nu bryter jag ny mark här i Finland så det kan gå precis hur som helst. Förhoppningsvis bra, får man ju tro – annars är det ju inte lönt …
   Fin blogg du har, och trevligt att du hittade hit!
   /anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s