be your best!!

Förra hösten var jag med om världspremiären på ett fantastiskt event – Be Your Best Convention. Ett hav av människor av alla de slag, en hel dag full av nya roliga träningspass, ledare och inspiratörer som satte puls och känslor i gungning. Allt makalöst väl arrangerat av Sofy och Mela.

Be Your Best Convention handlar om att plocka fram det allra bästa hos just DIG. Att du fokuserar på allt det där som du faktiskt kan lära dig, att du får ny inspiration och att du ser på saker och ting på ett positivt sätt. Alla kunde, alla hjälptes åt och tackmassor till den stackars kille som fick den tvivelaktiga äran att släpa runt på mig när vi jobbade i par med egen kroppsvikt. Himla tur att man lyckades pricka in en av typ 3 herrar på hela eventet …

Jag kan inte komma i år, för jag ska gå på inspirationsdag med goa Crossnature-gänget. Istället beordrar jag DIG att boka en plats innan de tar slut. Den här dagen kommer att räcka länge, länge – glädje, energi och ny inspis ska man verkligen inte underskatta. Önskar jag kunde vara där, men jag gratulerar dig till höstens bästa beslut!

Go sign up!

HÄR finns all info du behöver.

 

 

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s