vara glad

Det finns så mycket att vara glad för. Regnet som vräker ner är ljummet, naturen suger i sig efter torr-koman i juli. Det doftar och sprakar och torka sig kan man göra när man kommer in.

Småtrötta och kanske lite nervösa deltagare väntar sju på morronen på att första Crossnature BootCamp ska starta. 45 minuter senare är det röda kinder, hår på ända och leenden. Fint återseende efter sommaren, muskler som kommer att värka lite och en kropp som vaknat.

Löprundan jag tog igår på mjuka stigar, med pulsen bankande i huvudet, trött och andfådd men med doften av tidig höst i näsan. Benen bar, andningen tröt och jag gick och joggade omvartannat men det gjorde inget – gladkänslan var total. (Att det sen gör ont idag drar ner intrycket något, men bär med mig känslan …)

Pojkar som startat sina träningar, som kommer hem trötta men glada, som hittar nya sporter och lär sig nya saker. Oväntad inspiration till ny middagsmat, ett mail med vänliga ord. Det behövs inte mycket och det finns oväntat mycket att vara glad för. Se dig omkring, du hittar det säkert!

 

20140820_073018

Annonser

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s