hålla reda

Insåg idag att jag just nu bollar 3 hemsidor och 2 bloggar plus några facebook-grupper. Inte så mycket för erfarna bloggare och nätverkare men för mig börjar det bli lite råddigt att hålla reda på. Eller snarare – jag glömmer liksom bort att uppdatera alla i samma takt …

Veckan har gått i huvudvärkens tecken. Såndär huvudvärk som får en ner på knä, som gör att man inte kan sova på natten och som sätter ögonlocken på halv stång. Igår gick jag till naprapaten eftersom jag trodde att det hade med nacken att göra, men förutom en känsla av att ha blivit överkörd av en buss så märker jag inget av hans påstådda magi. Huvudvärken är kvar. Virus kanske? Huvudvärksvirus? Hm.

Det är också lite svårt att hålla reda på vardagen när man bygger om. Var kläder finns, exempelvis. Nu ska det packas till Tanzania och det betyder sommarkläder. Hallå? Var la jag dem? Kvar på landet? Blir till att krypa runt i den tvärfulla bastun som nu skiftjobbar som garderob och se om det finns nån säck märkt ”sommar” där nånstans. Pojkarna letade efter sina kepsar. Ingen aning. Flipflops? Nähä. Bikini? Don´t even start.

Att krypa runt på ett bastugolv med dunkande huvudvärk och dammråttor i hasorna känns sådär. Skjuter upp det till imorgon. Prokrastinerar, gör jag.

Veckans löpning – sådär. Alltså ingen ännu. Det är ju bra när det är torsdag imorgon. Får ändra på den där nollan då. På lördag springer vi igen i Team Crossnature, vore ju bra om man har flyttat på fötterna innan dess. Tror att det gör gott för huvudvärken iallafall, Crossnature hjälper lite! Förstås, det hjälper ju mot allt 🙂

20140202_095210

se såna rynkor man får av huvudvärk …

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s