… och energi ut

Ibland blir det inte riktigt som man trott. Dagens två pass Crossnature, från halv åtta till tio på morgonen, hade alla förutsättningar att bli riktigt härliga. Lagom kallt, soluppgång vid havet, lite snömoln som kom in från horisonten men så var det Anna som var fullständigt slut på energi. Redan första timmen fick jag ett par kraftiga pulstoppar, sådana som bara kommer av sig självt och lite tar andan ur en (är det bara jag som får såna?) och fick stanna en stund medan de andra kämpade storstilat i backen. Andra timmen kändes kroppen som bly, ingenting fungerade och jag var verkligen inte i stöt. Det var verkligen skönt att sätta sig på fik och prata bort en stund med en härlig vän. Jag fyllde på med energi och när jag kom hem la jag mig i badet en stund för att tina upp kroppen.

Funderar på varför det blir såhär ibland. Det är nog ingen raketforskning – beror antingen på för dåligt (det är inte samma sak som för lite …) energiintag, för lite vätska (guilty) eller så kanske kroppen är trött efter den där chocken på 14.5 km i onsdags. Bra att det inte blir mer träning idag, nu ska jag fylla på med bra saker och se fram emot

det första gemensamma träningspasset med Team Crossnature!

Imorgon kl 10 startar vi från Kasabergsskolan i Grankulla – kom med och spring! Alla är välkomna, blir vi många så delar vi in oss i grupper. Planen är 10-12 km och de som vill kan fortsätta längre än så.

Nu: på med målarkläderna och greppa rollern, här ska sättas upp vävtapet.

Annonser

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s