jag visste det!

Jag frågade om ni ville komma med och träna ihop inför Tjejmarathon 2014, live eller virtuellt. Det ville ni!! Vi har redan en härligt lång lista med namn och på måndag 16.12 är det infomöte här i Grankulla. Både för herrar och damer förstås!

Det är naturligtvis inte obligatoriskt att anmäla sig till loppet, man kan träna tillsammans ändå – och man kan kanske bidra med stöd till projektet. En av grundarna, Ann-Sofie, träffade Dr Mukwege från Panzisjukhuset igår när han föreläste i Stockholm. Du kan läsa mer HÄR  – så förstår du att allt vi kan göra är till enorm hjälp för utsatta kvinnor i regionen.

Om du vill vara en del av ett supergäng – Team Crossnature – som tänker träna, skratta, lära nytt och stötta varann och projektet inför Tjejmarathon, kom på mötet! Eller hör av dig, här eller på mail, om du vill vara virtuell medlem. Allt funkar! Tillsammans kan vi få en helt grym vår med ett supermål att träna för.

Nu blev jag supertaggad. Du också? Kom med!!

 

3 kommentarer

  1. Om ni vill ha tips, råd, pepp och kanske inspiration för träning inför långdistanser så kan jag kanske bidra på något sätt?

    1. Johanna, det vore fantastiskt! Lånar gärna in dig för en föreläsning i vårvinter, när det passar för dig. Hörs om saken. Tusen tack! Hoppas du mår bättre nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s