lucka nummer två

Helgen gick i apatins tecken. Jag skulle sprungit och varit lågintensiv och sådär, men det slutade med … ingenting. Ja, förutom de där två påsarna amerikanska pastiller som jag lyckades klämma i mig på nåt vis. Jag försökte adventspynta lite, men insåg att a) ingen el i pojkarnas rum = inga adventsstjärnor i fönstren b) slut på förlängningssladdar = ingen stjärna i vardagsrummet c) ingen el utomhus = ingen belysning vid entrén. En sån helg var det.

Vilken tur då att veckan började med strålande solsken, några minusglader och åtta underbart glada Crossnature-deltagare. Energin återställd och inte ens en nästan-tom bensintank och glömd plånbok fick mig ur balans. Där ser ni vad frisk luft gör gott!

20131201_153451

 

Titta så skarpa och snygga bilder jag tar! Eh. Lovar att jag ska bättra mig. 

Bakom dagens lucka finns en utmaning – och den heter FRISK LUFT!!

Bestäm dig för att du ska få minst 30 minuters frisk luft idag, allra helst i dagsljus. Ge dig ut och promenera på lunchen, samla minutrar på väg till bussen, butiken eller när du kommit hem. Jag lovar, hur ruggigt det än verkar ute så är det allra värst när man sitter inne och tittar ut. På med kläderna, gå raskt, jogga, spring, träna – vad som helst som ger lite syre i kroppen.

Berätta gärna – lyckades du?

Dags för dagens andra Crossnature-pass om en stund = ännu mer frisk luft!

Annonser

5 kommentarer

  1. Utomhus ÄR bäst!! Jag har än så länge skrapat ihop 25 minuters transportcykling utomhus… blir lika många hem sen. PLUS lunchpromenad tänker jag 🙂

  2. Jag tänkte på dig i morse då jag var ute och sprang. Funderade över vad det kan gömma sig bakom dina andra lucka medan jag kände hur den kalla friska luften tog kol på alla eventuella bobbor i mina luftvägar. Pojkarna cyklade halkbana till dagis och var även de nöjda. Hemåt fick jag skuffa dem i dubbelkärran, börjar bli bra träning det med! Så sammanlagt kanske två timmar frisk luft. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s