bra saker i december

Med ett hus som är större än vanligt men ändå mer på hälften så blir decembers julförberedelser lite annorlunda. Jag tycker om julen, mest för att det verkligen är väldigt mysigt när man väl lyckas peta in lite pyssel och julbak och sådant före julveckan. Brukar också se fram emot juldagen, för då går vi i pyjamas och myskläder. Hela dagen. Och ingen kan komma och säga att man inte får. Så är det hos oss.

När man inte har ett hus som lämpar sig helt för julpynt så får man hitta på andra bra saker i december. En julkalender tillsammans med er, kanske? Jag kommer inte att lotta ut något och jag kommer inte att be er tävla mot varandra, istället får det bli en lucka med bra saker varenda dag i december. Det kan vara ett träningspass, något gott att äta, något tänkvärt eller så. Framförallt ska det vara sånt som gör dig glad. Det är egentligen nog därför jag gillar julen, förresten – man påminns lite extra om att göra andra glada och det är faktiskt det bästa av allt.

Idag blev det 2 Crossnaturepass i alldeles strålande vintersol. Ungefär nollgradigt, vindstilla, frost i gräset och pigga deltagare. Själv var jag lite matt efter helgens Stockholmstripp, med lite för mycket godsaker och -drycker i magen. Skönt att träna, skönt med frisk luft. Tack allihop!

20131125_101819

20131124_103946
Annonser

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s