Tjejmarathon 2014 – Team Crossnature!

Vi kör, eller hur!

Eftersom jag vill att många fler ska få uppleva den fantastiska, euforiska känsla man får när man springer i vacker natur med bästa sällskapet och stödet så drar jag nu igång Team Crossnature, mot Tjejmarathon 2014. Alla som ens snuddat vid tanken på att springa lite längre ska med! För alla KAN. Visst kan vi bli ett stort gäng från Finland som åker över och deltar i gemenskapen?!

Detaljerna är ännu inte satta, men såhär är det tänkt och mer kommer efter hand:

 • Vi träffas allihop MÅNDAG 16.12 för att gå igenom projektet. Jag berättar om hur jag lyckades springa Tjejmarathon förra året, ni bestämmer er för om ni vill vara med och ni får sen datum för gemensamma träningar.
 • ANMÄLAN öppnar på nyårsafton, det finns 100 platser och några reserver. Då bör man ha bestämt om man vill springa – jag kan inte säga hur långt platserna räcker, men det blev fullt förra året.
 • Tanken är att vi springer långpass tillsammans, men det kommer också att finnas möjlighet att hänga med på Tempo Torsdagar i Grankulla, då kör vi kvalitetsträning. Långpassen kommer också att gå i terräng när vädret tillåter.
 • Ni får också tider för de Crossnature-pass som är igång under våren, kanske kan vi till och med starta en specifik grupp just för det här syftet, om vi blir tillräckligt många. Det kommer att vara enormt viktigt med en allmänt stark kropp för att orka med kuperad terräng i juni.
 • Vi tar fram en snajdig t-shirt som man kan ha när man tränar, känns förstås lite enklare då eller hur?
 • Förhoppningsvis kan vi få celebert och kunnigt besök under våren, det här är fortfarande under planering. Man vill ju få tips och kunskap från de som är erfarna terräng- och ultralöpare, om kost och utrustning och upplägg och allt man nu kan tänka sig.
 • Vi tittar på olika möjligheter hur vi reser till Sverige – förmodligen båt+bil, men man kan även flyga och åka tåg.
 • Tanken är att det här ska bli ett projekt som ger träningsglädje, kunskap, stöd och pepp under hela våren, på väg fram mot Tjejmarathon. Det är faktiskt så att ALLA klarar det, tiden är oviktig – det är stigen som är målet i sig!

För att det här ska funka så vill jag att ni anmäler intresse till info@crossnature.fi före 10.12. Om vi blir tillräckligt många så drar vi igång, blir vi lite för få så kan vi iallafall springa tillsammans under våren.

g1l7479-1

den här känslan vill jag uppleva igen – mot Tjejmarathon 2014!!

Annonser

5 kommentarer

 1. Alltså det där låter så ROLIGT! Tyvärr bor jag lite för långt borta, har som längst sprungit ett halvmaraton och är lite för crossfit inspirerad just nu för att orka satsa på mer än typ en lenkki i veckan (för att nu int helt tappa springet).. Så att springa alla långlenkkin på egen hand just nu kräver lite mer pannben än jag har.. Men jag följer definitivt med hur det går för er och tycker att det är super att det finns nån som drar igång såna här projekt! Heja heja!

  1. Nej, klart att man får vara med ändå! Det blir ju lite svårt med fysiska träffar, men träna virtuellt ihop kan man förstås göra. Sen finns det Crossnature i Sverige på lite olika orter, titta på http://www.crossnature.se så hittar du kanske en grupp som passar dig. Jag håller dig i loopen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s