men det är väl klart vi ska!

I veckan fick jag en idé. Efter att ha träffat grundarna och eldsjälarna bakom Tjejmarathon i lördags så började jag fundera – visst skulle vi väl kunna bli en ganska stor grupp som kommer från Finland för att springa Tjejmaran i juni nästa år? Här finns en massa envisa, duktiga och trevliga löpare och ännu bättre – en massa möjliga långlöpare som bara behöver en liten puff i rätt riktning för att hänga på! 

Jag ska fundera vidare på det här, men jag tänker såhär ungefär: Skapa en gemensam grupp, lägga upp ett träningsprogram och sen träna tillsammans, virtuellt och på riktigt. Ha ett par träffar under våren där vi går igenom olika aspekter av långlöpning, som utrustning och kost och energi och träning och sådär. Få lite härlig teamkänsla. Boka båten i tid, resa tillsammans och sen bidra med lite finsk sisu bland alla svenska deltagare. (Jag får fuska …) Bäst av allt – vi bidrar till insamlingen också, ju fler löpare desto bättre! Skulle inte det vara rätt häftigt? Jag tror det. Ska bara tänka lite till. Och se om jag kan locka över Madde och Ann-Sofie hit för lite team-pepp i vår.

Japp. Så får det bli.

Imorgon får kroppen vila. Istället för träning ska det fixas gjutning till terasstolpar. En sak till på den oändliga listan …

20131115_111504sånt här måste också göras – tur man har en händig man.

Annonser

6 kommentarer

  1. Jag kan inte låta bli att vara lite intresserad jag också (även om 50 km just känns som oöverkomligt, men det kan det ju inte vara). Ser fram emot att läsa mera om vad du funderar ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s