vad händer

… förutom att dagarna knallar på?

Det är tisdag idag, vilket betyder Tuffa Tisdag (tack Sofy för pingen). Sedan i somras kör vi både vuxna och barn tillsammans och det fungerar alldeles strålande. Barnen kämpar med samma övningar som vi, ibland lite modifierade – och vi vuxna blir taggade att ta i lite extra när de mindre ropar ”orkar du inte mer än så, va??” Riktigt kul! Det behöver inte alltid vara blodsmak i munnen och stumma ben, träning gör väldigt gott även när intensiteten är lägre. De flesta av oss behöver identifiera och träna de där viktiga inre stödjande musklerna, hitta tillbaka till en bra balans och träna vardagsrörelser. Man blir starkare och piggare på kuppen och så kan man kombinera med jogg om man vill.

Livet hos oss innebär just nu BYGGE. Vi fattade beslutet att bygga till vårt älskade gamla trähus från 1930 och även om vi nu faktiskt åter har värme i huset (japp, fönstren är på plats) så är det oändligt länge tills vi kan börja bo på riktigt. Livet sker bland tillfälliga lösningar, grus mest överallt och isoleringsmaterial både här och där. Jo, det blir väl bra när det blir färdigt. Jag är inte helt övertygad om utseendet på tillbyggnaden, men det fanns inte så många sätt att bygga till ett gammalt hus med mansardtak – två våningar skulle bli för massivt och nu blev det lösning 1a, den sk Lådan. Det syns iallafall vad som är gammalt och vad som är nytt … men inuti blir det nog riktigt bra när det väl blir färdigt.

Jag lovar. Jag ska inte vänta 6 dagar med att blogga – det har bara varit lite för mycket vardag och lite för lite inspiration.

5 liten

20131029_093652

utsikt från vårt nya burspråk – med gammal terassdörr (eftersom jag glömt att beställa ny …)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s