tre

Alla goda ting är tre. Som i ingefära, honung och citron. Japp. Tre dagar kvar och jag är förkyld. Eller, rättare sagt, på väg att bli flunssig. Huvudvärk, lite snuva, kill i ögonen, tung känsla. Lite mer än bara loppnervositet. Jag använder hela artilleriet av naturmedel, nässkölj och saltgurgling, toppat med mivitotal sport, magnesium och zinktabletter. Men är kroppen ofrisk så är den, jag kan bara försöka puffa i rätt riktning.

Det blir några pass Crossnature före fredag – jag kommer att vara en lite mer passiv ledare med det här i kroppen – men någon löpning att tala om blir det ju inte. Det får vara. Jag ser dag för dag hur det här utvecklar sig. Försöker tänka positivt. Inte är Lidingö någon jätteviktig grej, är jag inte frisk så får det bli en härlig social helg istället. Eller hur. MORR. MORR. MORR.

Jag går ut och välter en sten eller två i trädgården sålänge. Finns gott om dem här nu när vi bygger.

Annonser

7 kommentarer

  1. Nej! DU också?! Har precis samma känningar i kroppen. Och samma medicin. Hoppas våra kroppar visar sig starka och vi ses i spåret på lördag. Vilken startgrupp är du i?

    1. Fyra! Du då? Well, om kroppen är frisk nog för spring så får det bli vad det blir, då ska jag ha roligt och om det inte känns bra bryter jag.

      1. JAg är också i fyran! Då hoppas jag vi ses där. Men är inne på samma linje: Njutning och känns det inte bra avbryter jag. Tänker inte sätta kroppen ur spel för resten av säsongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s