rivstart!

Wow. Wow. Wow.

De här två dagarna har både betytt Crossnature premiär inne i stan och på en arbetsplats. Fantastiska positiva människor, träningsglada och fulla av kämpaglöd. Ikväll blev det Tuffa Tisdag och på löpprogrammet stod det 12 km, men det blev det ju inte riktigt, jag orkade inte springa mer efter TT idag. Istället fyllde jag på med energi – man blir ju otroligt hungrig av att träna den här typen av pass lite mer regelbundet!

När jag körde hem igår förmiddag, svettig och full av energi, så kände jag mig så otroligt lyckligt lottad. Tänk att iallafall för en tid kunna få jobba med att sprida träningsglädje och att få se hur andra flyttar sina gränser. Jag är frisk och kroppen är stark nog för att orka hållas glad – det känns som ett fantastiskt utgångsläge för hösten. Om man sen springer Lidingöloppet på ena eller andra tiden är ju faktiskt sekundärt. Försöker jag intala mig.

Imorgon blir det ett eftermiddagspass med Crossnature och sen är det dags att träffa goa Mia inne i stan. Det blir föreläsning om hur man håller uppe träningsmotivationen under vinterhalvåret och så ska vi springa ihop – ser fram emot det!

20130906_142946

20130906_142917

20130906_143258

stairways to heaven

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s