var ditt bästa

Fredag i Stockholm. Frukost med Nina, stärkt av kloka ord. Träning för Camilla, svettigt och berikande. Möte inför framtiden, spännande och hoppingivande. Och så fika uppe på soligt tak med Sofia. Passande, för bland Sofias tankar är det alltid högt i tak. Det bubblar upp och kommer ut och inspirerar och berör och framförallt sker det med omtanke och klokskap. Alltid.

I höst blir det convent på temat ”be your best”. Det kan betyda många olika saker. I fredags gav det mig nya tankar och idéer hur just jag kan få fram det bästa ur min vardag, ur mitt arbete och ur mig själv.

Jag är tacksam att jag får träffa personer som bryr sig, som delar med sig och som berör. Jag tar det med mig och jobbar på att försöka göra åtminstone en bråkdel av detsamma tillbaka.

När är du ditt bästa jag? Dela gärna med dig här och hos Sofia! Om man twittrar kan man använda hashtagen #beyourbest . Bra ställe att hitta inspiration på!

Nu tar vi tag i veckan. På bästa vis med en lång rolig actionlista och frukost bredvid mig. Ja, fortfarande vitsippor hos oss – jämte nyutslagna björkar.

IMG_5927

 

 

 

Annonser

3 comments

 1. Hej! Jag är lite ny följare sen jag såg att du ska med på Tjejmarathon… 🙂 Är själv långsam långsam snigellöpare (på TM kommer jag nog gå rätt mycket också) men älskar samvaron på långturer och stämningen bland ultralöpare. Så jag hänger där…
  Min fråga är egentligen om en annan sak. Sprout ser så himla roligt ut, och jag tänker att du har någon koll på om liknande finns i Tokholmstrakten? Bor själv i förort men kan ta mig vartsom runt stan. Har en åttaåring och en sexåring som borde få lite vidgade vyer kring mat och sånt…
  Fin och insiprerande blogg du har!

  1. Hej Nina, vad härligt, då ses vi på TM! Jag har ingen aning om hur det kommer att bli, räknar med att gå en hel del. Ser fram emot just det, fin stämning och bra pepp.
   Vad roligt att du tycker om Sprout. Vi har ännu inte öppnat i Stockholm och vad jag vet finns inget liknande, kan förstås hända att det finns lokala initiativ – kanske via 4H eller liknande? Planerar att starta men är inte riktigt färdig med detaljerna ännu, hoppeligen kan vi få igång ett par kurser till september iallafall. Sprout är från 8 år och uppåt, så åtminstone din äldsta skulle kunna hänga med!
   Jag informerar här på bloggen om hur det går vidare,
   tack för pepp!

 2. Tak för svaret! Jag har hittat en på Medborgarskolan som har en lunchkurs i augusti, gick in och spontananmälde Nomi dit. Hon fick börja igår med att rulla köttbullar… Klart vi ses på TM! Jag springer som sagt väldigt långsamt men det var roligt att hålla sällskap en stund i taget med många olika. Och flera har jag ju sprungit andra lopp eller bara långpass med efteråt. Terrängen är inte så svår, och så mycket backar minns jag nog inte heller att det var. Lite knölig terräng ibland (lite träsk sådär, och en sträcka på klipporna som du nog har hört talas om), men det är längden som knäcker lite. Jag gick nästan de sista två milen, men så hade jag tränat alldeles för oseriöst och hade dessutom dragit på mig benhinneinflammation, så det var inte mer att vänta. I år är jag åtminstone skadefri hittills, så peppar, peppar så kan jag persa på TM iår! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s