i övermorgon

Jaha, nu kan man säga ”i övermorgon åker jag”. Till Playitas, Fuerteventura, helt by my själv. Känns verkligen konstigt och otroligt spännande. Bakgrunden är helt osannolik – jag gick och vann resan i en tävling hos Running Sweden. Helt galet – och nu är det snart avresa.

Jag kommer att vara med på Lidingöloppets temavecka – det blir en rejäl dos löpträning men hoppeligen också tid för avkoppling, lapande av sol och kanske några yogapass. Jag känner ingen av de andra resenärerna, så visst känns det lite lätt nervöst men jag är helt övertygad om att det är en bunt trevliga personer så det blir säkert finemang.

Eftersom jag är jag så blev jag förstås supernervös när jag såg att det stod ”Testlopp 10 km” på en av dagarna. Istället för att fokusera på allt det härliga och roliga så är jag som en målsökande robot, hittar direkt det som kan bli lite jobbigt. Kanske man kan få en lite lokal stukning just under det där loppet? Som går över lagom tills att alla har sprungit?

Idag blev det sista passet före resan. Huvet tänkte max 18 men kroppen sa ”äsch jag orkar inte” vid 16 – och då hade vi redan hunnit med kissepaus, lite gång i backe och sånt. Inget snabbpass men ett trevligtpass och nu blir det vila till tisdag. Dags att börja rota fram lättare träningskläder och skriva en lista på det som fattas. Typ fler Enervit GT-tabletter. De är bra på långpass!

 

GT Tabs

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s