april!

Det är kul att försöka lista ut aprilskämten i tidningar – och nu hittar man dem på bloggar också. Imorse lyckades jag lura två sömniga grabbar ur sängen genom att säga ”Vet ni vad, det har blivit vårvarmt ute och ALL snön har smält bort!” Aldrig har jag sett två killar vakna så fort och sen febrilt leta efter sina shorts. Det tog en stund innan de tittade ut genom fönstret och insåg att jag lurat dem. Hihi. Önsketänkande, kanske det också kan kallas.

Om jag kände mig pigg och stark i lördags så är det rätt så precis tvärtom idag. Vi har hunnit traska ut på isen till sommarhuset, för att såga bort trädet som fallit över taket och nu sitter jag här hemma fullständigt kraftlös. Det står semilångt på schemat idag, men vi får se hur kroppen känns när jag väl ger mig av. Inte så jättesugen just nu, skulle jag säga.

Kom ihåg att rapportera in äggjakten idag – eller iallafall allra senast imorgon kl 9. Sen räknar jag ut vem som vunnit! Ni har fortfarande MASSOR av tid på er att få ihop fler ägg, så heja heja bara!

12070423

 

utsikten från klipporna på Bötö idag … 🙂

Annonser

One comment

  1. Avverkningsarbete låter också som träning – lite primal sådär. Ha en skön fortsättning på dagen, springandes eller vilandes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s