fossingar

Min bil har helt lackat ur, kan man säga. Sen den kom från servicen har inget funkat, säkringsboxen måste bytas och det blir en glad historia. För verkstan. Under tiden är jag och stora killen utan bil i helgen – den fungerande bilen är i Himos. Det betyder att fossingarna får jobba.

Första jobbet för fötter och ben idag var det planerade långpasset – som blev av! Det slutade snöa, vägskraporna hade kämpat hela natten och vi kunde ta oss fram rätt bra, förutom på en sträcka. Blev en rejäl pulshöjning där i en 20 minuter eller så. För första gången i år kändes kroppen medgörlig, jag var inte tung i benen och det var faktiskt en ganska lätt runda. Låg fart och långt – idag blev det 19.5 km och jag är väldans glad. Man känner i fötter och underben att man springer och parerar på ojämnt underlag hela tiden, men sålänge man inte vrickar sig så är det bra träning.

Nästa fotjobb blev en massa promenerande mellan buss, tåg, spårvagn och buss – och hem. En ganska trött grabb som gick bredvid sista turen – och som resolut släpade fram CYKELN för att ta sig till kvällens kompisdisco. Hur han nu klarade av att cykla i den här modden, det begriper inte jag. Tvingade på en reflexväst och blundade, gjorde jag. Å önskade att jag hade min bil.

Sista passet för fötter och ben blev en extra dumhetspromenad. Om jag haft huvet med mig så hade jag inte glömt hyr-dvd:n under vår första runda ner i byn – nu fick jag gå på nytt. 5 extra km.

Benen belönas med Amerikanska Pastiller och ett glas rödvin. Nu får grabben ta taxi hem från discot.

 

IMG_7103

spenat, mozzarella, avocado, tomat, zucchini, vitlök, sallad och keso där i gömman. 

Annonser

2 comments

  1. Salladen ser underbar ut! Fast egentligen skriver jag för att jag inte hittade någon mailadress här. Undrar om jag kunde få namn på hotellet i Matrei som stugan ligger invid så kunde jag kolla lite mer. Tack! Mia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s