långpasset då?

Det snöar. Inte sådär lite lätt. Det vräker ner snö – igen. Det finns ett långpass inplanerat imorgon förmiddag, mitt huvud har ställt in sig på det (inte helt säker att kroppen håller med – ännu). Frågan är om det blir av, för fortsätter det snöa såhär blir det lavinfara på vägarna.

En stor och en liten pojke åkte iväg till Himos på slalomläger idag, en liten grabb blev kvar hos mig. Vi ska ha njuthelg. Om det inte blir långpass ute imorgon så blir det något annat stärkande – och när grabbens handbollsträning är klar så åker vi tåg till stan och äter brunch. Bara han och jag. Pannkakor beställda, hoppas det uppfylls.

Bilen är på reparation och vi tar oss runt till fots, till buss och till tågs. Imorgon kväll blir det promenad hem från kompisens disco – kanske bra att hinna smälta intrycken efter en vild kväll med andra snart-11 åringar.

Jag boostar inför långpasset med några pass från The Daily HIIT – fd Bodyrock. Som en godispåse med 12-minuterspass. Passar Anna, snaskomanen. Frågan är sen om man ska ladda med lite extra mat ikväll? Om inte långpasset blir av är det ju lite dumt. Får se hur snön beter sig.

 

IMG_7101

 

inte sådär vackert här just nu, mest bara en jädrans massa snö – och ja, det snöar, men det fastnade inte på bild …

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s