stort steg

Vår äldste pojke börjar på taekwondo på tisdag. Träningen är sådär en 8 km hemifrån och eftersom jag är mitt i Sprout-lektioner när hans träning börjar så får det bli buss. Ett stort steg för både honom och mig … Idag övade vi på att åka buss och det var rätt spännade. Hållplatsen ligger 50 meter från vårt hus och sen är det raka vägen med en buss, enkelt och bra. Vi tajmade turen och promenaden till gympasalen och det kommer att gå hur bra som helst. Han har blivit ännu lite större och duktigare. Blandade känslor …

Minus 8 ute, vackert med snö och vi fick in en lugn jogg. Man kan ju tycka att helgerna borde bjuda på oceaner av tid för träning, men om man inte prioriterar upp det så blir det visst inte så mycket. Idag kom långa diskussioner om vår planerade tillbyggnad emellan, vi flyttade runt möbler och försökte visualisera arkitektens idéer. Svårt.

Jag har försökt planka lite men så fort jag gör det på rätt sätt så orkar jag typ 60 sekunder. Det ser inte så bra ut inför Sofys plank-utmaning, det här … Idag bet jag ihop och kom väl upp till 1:30 innan jag gav upp, det är definitivt något jag måste jobba på. En stark core är den bästa försäkringen mot skador och trötthet, så planka på!!

13010054

En kommentar

  1. Jag tror det är lite som du säger; många som klarar 5-6-7 minuter har förmodligen inte helt rätt teknik. En del kanske, men inte de flesta.
    Och visst är coren viktigt! Kämpa på! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s