klumpigt

Kanske den här veckan skulle bli full av bekännelser – först skämmigt, sen klumpigt, imorron kanske dumt …? Haha, finns mycket att fylla den listan med.

Under rubriken klumpigt hamnar lördagens fall-i-trappa: Jag gick med mina uggs (som verkligen inte är kända för sitt fina grepp), tungt lastad med korgar och kassar, nedför en snöig trappa, en sån med fjantigt små trappsteg. Två steg ner i trappan inser jag att jag kommer att halka och en mikrosekund senare är kraschen ett faktum. Landade tungt på ryggen, jacka och kassar tog emot lite men oj, vad jag är stel nu! Trapp-lash, kan det heta så? Nacke och rygg protesterar, alla småmuskler och fästen hamnade i alarmläge och jag känner mig lite mörbultad.

Befinner mig i Skåne och om några timmar ger jag mig ut på en uppmjukningsrunda i den rysligt råa Skånevintern. Lite värme i musklerna så känns ryggen säkert bättre. Därefter blir det plankor, min pappa orkar nu tre gånger så länge som jag och jag måste kolla hans teknik – hoppas att han fuskar …

13010028

surdegsfrukost på bageri i Lund – händer alldeles för sällan

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s