tuffa tisdag idag!

Idag börjar vi på nytt. Tuffa Tisdag, klockan 19. Om du är i närheten av Grankulla, Finland, Norden idag så måste du komma med! Ni kommer att få se en ledare i usel kondis med förtvinade muskler, men desto roligare för er då!

Eftersom många (som inte varit med) kanske har fått Tuffa Tisdag lite om bakfoten så vill jag gärna förklara vad vi gör. Såhär:

Vi ÄR tuffa, men bara för att vi försöker så mycket vi kan. Inte för att vi är tuffa och starka från början. Tuffa Tisdag är till för ALLA, både herrar, damer, tjejer, killar och allt däremellan. Man behöver inte ha någon träningsbakgrund, man behöver inte vara löpare, man behöver inte orka massor och vara stark. Allt det där jobbar vi ju med på timmarna, tillsammans! Nä, Tuffa Tisdag är inte löpning. Tuffa Tisdag är funktionell styrketräning utomhus och vi springer för att förflytta oss. Ingen blir lämnad, alla hinner med, alla orkar – och alla blir peppade att kämpa och göra sitt bästa! Vi springer kanske totalt 3-4 km på en träningstimme men det är uppbrutet i många små delar, så om ni är rädda för löpning så ska ni definitivt inte avskräckas av TT. Här jobbar vi med grundstyrka för hela kroppen och den kan man sen använda till vad som helst – till exempel löpning, klättring, simning eller något annat kul. 

Så, ni som bor i närheten – släng fördomarna åt sidan och kom med! Det är gratis, man behöver inte anmäla sig – det enda man behöver göra är att vara på plats senast 19.00 på Kasabergsskolans parkering i Grankulla. Iklädd oömma träningskläder efter väder och med ett sittunderlag i handen.

Välkommen!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s