en liten krokodil

Det doftar semester runt mig just nu. Jag har bastat, packat in håret och smort in mig med bodylotion. Det där sista händer alltför sällan, jag glömmer visst bort det – men eftersom jag idag har RENSAT BADRUMSSKÅPEN så hittade jag en gammal favorit i reseförpackning. När man är på hotell som har Korres som badrumsprodukter så plockar man ju med sig ett litet prov … Jag älskar Korres. Speciellt den som doftar basilika och lime.

Japp, rensat badrumsskåp och slängt mängder med gammalt. Hu vad man samlar på sig. Hälften var för gammalt och fick åka i soporna. Borde man kanske ta dem till problemavfallsstationen? … Sen har jag städat bort julen och strukit. Hann en del denna söndag – och en långpromenad blev det också. Å lite fjuttig styrka här å där mellan städningen. Typ några kettlebellssvingar här, lite situps där, en planka efter ena badrumsskåpet och en planka efter andra. Rätt bra att väva in träningen i vardagen, även om dagens variant mest var på skoj och väldigt lat.

Sen satt vi i bastun och pratade om drömmar och mardrömmar. Äldste sonen undrade hur man gör för att undvika mardrömmar och så berättade jag att jag inatt drömde om en 40 cm kort krokodil som jag skulle förmana att inte äta upp min katt, men jag ställde mig frågande till varför krokodilen inte förstod vad jag sa. Hm. Nånstans där just före så höll vi på att inreda en källarlokal till lägenhet och satte in glasväggar lite överallt för att det var så praktiskt.

Jag har en utmaning för mig själv den här veckan. Skolan börjar igen och jag ska följa pojkarna varje morgon. Gåendes till skolan och joggandes hem – med en omväg. En bra start på dagen, alldeles lugnt och fint. Kanske kan bli en sådär 5 kilometer eller nåt. Sen ska jag planka – för det var vi ju överens om, eller hur?

Min pappa är också med på plankan-utmaningen och han hävdar bestämt att han klarat 90 sek. Han är 71 år, kan tilläggas. Jag skickade det här klippet till honom så att han skulle kunna kolla sin teknik – titta ni också, det är bra! Han hävdar fortfarande att han gör rätt och det är helt tydligt dags för mig att få ordning på mellankroppens daller.

Tidigt i säng – första vardagsveckan börjar imorron!

Ja, just det. HÄR kan ni läsa om mig i SvD, om ni vill.

Annonser

4 comments

  1. Kör själv +1 minut varje dag och det börjar kännas nu dag 6. Men jag tänker banne mig inte ge mig! Med inspiration av dig och Johanna ska jag klara det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s