mysigt?

Hösten är en fin årstid, men just nu känns den allt annat än mysig. Dagarna fylls av regn och blöta löv och mörka morgnar och pojkar som snubblar sömniga nerför trappan. Imorse regnade det småspik. Förstås, eftersom jag putsade några fönster igår. Jag frös inatt. Det betyder byte till vintertäcke – och kanske ska man ställa fram vakna-lampan, den där som väcker en med dagsljus.

Veckan som gick var inte heller så mysig, med halvinfektion och några bakslag. Mitt fina träningsschema gick åt skogen och känslan var allt annat än bra. Vi skippar det och tittar framåt istället, det känns mer produktivt. Det är dags att fatta lite beslut och för det krävs det struktur. Eftersom kroppen känns lite bättre så utmanar jag mig själv på en 7-timmarsvecka. Dvs, 7 timmars motion av något slag den här veckan. Ungefär en timme per dag. Yoga, snabbpromenad, löpning, Tuffa Tisdag, styrketräning, jogg – vad som helst som gör tillvaron glad. Om man bryter ner det i sju delar ska det väl inte vara så svårt??!

Strukturen blir nåt åt det här hållet:

 • Måndag: Utomhusträning – powerwalk till och från butiken plus trx-övningar.
 • Tisdag: Tuffa Tisdag!
 • Onsdag: Jogg
 • Torsdag: Åker vi till Stockholm och jag hoppas kunna träna för Jessica på kvällen, annars blir det hemmastyrka och jogg som uppvärmning
 • Fredag: Morgonjogg
 • Lördag: Stockholm bestämmer – kanske löpning med bekanta?
 • Söndag: Lördagskvällen får råda, kanske har man fått ihop 7 timmar redan nu? …

Nu har jag en brasa i öppna spisen, jag jobbar från soffan och alla som sitter på kontor morrar nog åt mig. Men – jag kan säga att jag längtar svårt efter kolleger, efter kafferast utan kaffe och efter lite vuxenkonversationer. Det är inte enbart mysigt att vara ensamföretagare.

fyndade bh och topp från Casall på Galna Dagarna – deras bronsiga kollektion måste ha slagit alla försäljningsrekord (vågade dock inte köpa tightsen, jag skulle se ut som plåtniklas)

6 kommentarer

 1. För att svara på din fråga så den här gången köpte jag skorna via Runners store. Jag är medlem i Runners World vilket innebär att jag har 15 % rabatt då jag handlar där. Annars brukar jag handla från England. Men jag vill ha skorna snabbt så då blev det Runners och dessutom helt ok pris!

 2. Var lite snabb där igen. Jag menar alltså att jag håller med om den här årstiden kan vara mysig när det är sol och krispig luft, men mörkret vill jag inte ha. Måste också tillägga att det var ruggigt snygga kläder! Ha en bra dag! Vi får peppa varandra så vi står ut med mörker och regniga höstdagar!

  1. Exakt. Eller så emigrerar man under den mörka tiden. Hm. Jag brukar köpa från Startfitness, upplever dem som billigast, men jag är ju inte medlem i Runners.
   Bh:n är otroligt skön. Passar liten byst perfekt, den får hänga med på löppass också!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s