snurrigt

Vaknade med yrsel. Konstigt. Det kan ju hända att nacken är lite trött efter träningar och rehabbar och att det blir yrsligt av det. Får se om det går över. Jag hade sett fram emot ett yinyogapass idag men hade nog läst fel i schemat för inget stod att finna.

Igår var det tisdag och det var Tuffa Tisdag. Ett bra gäng dök upp, ännu en ny nyfiken och vi körde på rätt så bra! Lite mer puls än vanligt, lite gästspel av deltagarna och så var vi rätt trötta när vi tog oss hem. Roligt att testa nya övningar när man ser att alla är taggade. Igår hoppade vi jämfota över fallna träd, vi körde armpress mot stenbumlingar och försökte knuffa varandra av banan när vi sprang uppför backar. Svettigt!

lite mörkt men visst ser ni att man kan använda skogen till bra träning! världsbästa gymmet

Det blev muffinsbak på Sprout och en extra omgång för de egna pojkarna. Testa de här, utan tillsatt socker, bra mellanmål för både stora och små. Man kan förmodligen göra dem glutenfria men jag får återkomma om den saken, har inte provat med annan sorts mjöl. Utmaningen för idag är att göra en äggfri muffins …

 

I en skål: Vispa ihop 2 ägg, 0.5 dl solrosolja (eller motsvarande mängd kokosolja), 1.5 dl apelsinjuice (eller hälften naturell yoghurt/juice), 1 riven morot och ca 2-3 dl riven urkramad squash.

I en annan skål: Blanda 3 dl vetemjöl, 1 dl grahamsmjöl, 2 tsk bakpulver, 1 tsk salt.

Blanda ner de torra ingredienserna i äggsmeten, rör om noga och fördela smeten i 12 stora muffinsformar. Grädda i 200 grader, 20 minuter.

Man kan lägga till vetekli för en grövre muffins, hackade nötter, solros- eller pumpakärnor eller vad man nu känner för. Men den är annars god bara som den är!

 

 

 

Annonser

3 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s