midnatt eller inte midnatt

Ikväll är det Midnight Run här i Helsingfors. Tredje gången. Jag har varit anmäld två gånger, första gången blev jag sjuk och nu är jag inte i löpskick. Rubin satte nog kvällsmaten i halsen när han läste att jag funderar på att starta. Jag har hämtat ut tröjan iallafall. Den var fint blå, man kan ju alltid vända ut och in på den och använda med gott samvete om man nu inte startar – eller inte fullföljer …

Nu funderar jag såhär. Den där tröjan passar riktigt bra ihop med min löparkjol. Lite för bra för att den ska förbli oanvänd. Liksom. Så jag tänkte, om jag åker in till stan och värmer upp lite så kan jag ju se hur det känns? Kanske gå en bit? Och OM jag skulle få för mig att springa så ska jag inte ha klocka med bara för att inte drabbas av hybris och tänka ”jag skulle ju under 50 på milen i år, sablans”. Och OM jag har klocka med så är det bara för att veta när tåget går hem. Sådär tänkte jag. Eller?

Benet har fått vila lite, det gör inte alls så ont som förut men jag vet att det är bedrägligt. Å andra sidan sa osteopaten att jag får, om det inte gör för ont. Isåfall får jag inte. Då får jag däremot åka taxi.

Jamen visst passar det väl bra ihop, det får ni väl hålla med om?

Det är ju ännu en hel dag kvar. Mycket kan hända. Jag kan till exempel snubbla på gräsklipparen i trädgården, eller drabbas av chokladförgiftning. Eller så missar jag tåget in. Vi får se.

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s