ladda!

Igår hade vi bröllopsdag. Vi kom ihåg den i år också! Bytte till klänning, satte upp håret och gick på restaurang. Det var riktigt bra, vi fick en uppmärksam servitör som log på rätt ställen så att det kändes som att man beställt bra saker och som uppmärksamt plockade bort och fyllde på. Det var nordafrikansk mat med sydeuropeiska influenser och vi valde otroliga musslor, lamm med hummus med stråk av honung, marulk och pilgrimsmusslor. Drack en Cosmopolitan och sen vin till maten och idag har jag känt mig trött i mössan. Det är intressant hur jag blir allt känsligare för alkohol – jag dricker inte mycket och det blir verkligen inte ofta, men redan 2 normala glas vin får kroppen att sparka bakut dagen efter. Det är synd, för goda viner är en viktig bit av en god måltid, tycker jag.

Träningen bestod därför av gräsklippningsintervaller och fartlek mellan ogräset. Med lång vila emellan. Går bra det också.

Men – imorgon ska jag springa långpass och därför laddar jag huvudet med bra tankar, magen med god mat och lite choklad. Och färska hallon.

efter lite kraftuttryck lyckades jag sätta upp håret med en såndär donut

dagensförelångpass: kycklingbullar med lime, koriander och ingefära, nudlar med strimlad squash, paprika och kikärter – vinägrett på citron och koriander och så CoCoVi´s goda kokosfett i nudlarna

En kommentar

  1. Grattis till bröllopsdagen! Vad fin du är i håret 🙂 var tänkte du springa långpass imorgon och hur långt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s