nystart!

Augustidagen bär numret 1 och det står Nystart i min kalender. Listmänniska som jag är så önskar jag att det fanns en optimal kalender där alla mina projekt rymdes, där jag kunde skriva in jobb och vardag och mat och träning, i detalj, utan att allting krockar. Någon som vet var man kan hitta en sån?

Nystart innebar idag att jag har vilat. Sprang långt i söndags, sprang kort igår och ryggen protesterar lite, så jag har stretchat istället. Imorgon får vi vänner på sen lunch och det blir en löprunda före det.

Nystart innebär också att jag har tittat över hösten lite – hur vill jag träna och varför? Som jag skrev förut så ska jag träna för att må bra och för att jag vill, men jag har några roliga lopp och händelser inplanerade också.

  • Sälen Running Camp 16-19.8. Running Sweden ordnar för andra året i rad ett löparläger i Sälen. Jag var där förra året och fick så mycket bra med mig hem att jag bara måste åka dit på nytt.
  • Helsinki Midnight Run 1.9. Jag har varit anmäld förut men aldrig kommit till start. Dags att testa ett kvällsjippo inne i stan – för det här är mer jippo än lopp. Har ingen aning om bana eller möjlighet till fart eller nånting, men roligt ska det bli!
  • Event med Running Finland 8.9. Det ryktas om något kul tillsammans med Running Finland den dagen, jag vill absolut komma med men har ingen aning om vad som står på programmet.
  • Lidingöloppet 29.9. Planen var att mosa förra årets tid, men det har jag skippat eftersom uppladdningen inte har fungerat som jag tänkt. Jag ska åka dit och få ett lika härligt lopp som förra gången, bara för att jag vill! Sen ska jag coacha pojkarna till deras andra Lidingö-upplevelse, de är supertaggade och ser verkligen fram emot det. 1,7 kilometer i full fart, en massa målmedvetna och glada barn och grillkorv på det. Bästa kombon.
  • Hässelbyloppet i Stockholm är ett millopp som både skrämmer och lockar. Jag har aldrig sprungit milen på tid förut, på riktigt – förutom det lokala milloppet här. Mitt mål för i år var ju att komma under 50 minuter. Jag vet inte om det är möjligt efter alla benproblem, men kanske skulle man våga prova? Friskt vågat, liksom?
  • Amsterdam halvmaraton 21.10. Funderar på det här loppet, om kroppen känns okej. Det är minstingens födelsedag då, hoppas att vi skulle kunna åka dit hela familjen tillsammans. Lär vara ett snabbt och fint lopp, hade varit roligt att avsluta säsongen här.

Den 21 augusti startar Tuffa Tisdag på nytt och följs upp av Tempo Torsdag och Långa Lördag. Bor du i närheten av Grankulla så kom med! Det blir en superhöst med bra träning. Lite löpning, mycket styrka och så intervallträning på Tempo Torsdag. Spännande!

Sen har jag ett litet sidoprojekt som jag hoppas kan ta fart i höst, återkommer om det.

Träna mig glad – det ska jag iallafall göra. Du också, hoppas jag!

blev bjuden på lunch på klipporna idag – pojkarna hade gjort sallad och äggröra

En kommentar

  1. Härliga planer! Önskar att jag hade lika bra koll, känner mig mer yr och stressad med all skola och samtidigt ett starkt intresse för löpning, ingen perfekt kombination då ena innebär mycket gym och styrketräning och andra löpning och tid till det. Jag ska absolut hänga med på någon tuff träning till Grankulla!! 🙂 ha en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s