glömda fötter

Jag har en tendens att glömma bort att vårda mina fötter. De får stå ut med en del men får sällan nåt tillbaka. I våras lovade jag dem att de skulle få en fotbehandling eftersom jag klarat utmaningen att inte äta godis på en tid, men inte höll jag det löftet. Idag, i solen på klipporna, satte jag fötterna i baljan o förvandlade dem till normala halmjuka istället för hårda taggiga. Bodyshops fotscrub o en bra skrubbare var det enda som behövdes.Nu är fötterna glada igen.

Inser att  jag har rätt låga maintenace-kostnader. Det enda jag lägger pengar på är frissan, men naglar, ansikte, ben och allt annat får klara sig själva. Det hamnar rätt långt ner på priolistan, pengarna går nog snarare till nya träningskläder och -skor  … Inte köper jag en massa nya kläder eller inredningsdetaljer heller, ju äldre jag blir desto mer onödigt känns det. Man är ingen drömkonsument, precis.

Hur är det med er, är ni bra på att omvårda er kropp?

till och med några blå naglar har det blivit under vårens springande

Annonser

2 comments

  1. Nej, det kan jag inte påstå. Jag har varit en gång på manikyr, en gång på ansiktsvård och en gång på fotvård – alla gånger för att jag fått presentkort på det av min sambo. Det enda jag lägger pengar på är frissa (ca. 1-2 gånger i året) och massage (p.g.a. löpningen). Annars går det nog till träningsrelaterade grejer och så en del vardagskläder.

  2. Oh nej! Jag är inte alls särskillt bra på att omvårda min kropp när det gäller till exempel manikyr, pedikyr eller massage. Fötterna brukar få sig en omgång när det verkligen, verkligen behövs men det skulle jag ju göra oftare eftersom det känns så bra efteråt. Kanske dags ikväll när jag ändå planerar att sitta vid TV:n och se OS-invigningen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s