på alla fyra i bergen

Dagarna går vidare. Igår utforskade vi kusten, pojkarna tittade i droppstensgrottorna i Nerja och jag trängdes en stund på stranden i samma by. Vackra hus, men alldeles för turistigt och trångt. Salobreña var betydligt bättre, bara lokal publik och stillsamt på stranden. Det blev ingen träning, men i förrgår kväll sprang vi ca 7 km och så testade jag olivträds-trx:en. Spännande att springa när det är så hett, efter 10 minuter slutade jag svettas och då hade jag ändå druckit rejält med vatten under dagen.

Imorse körde vi upp till Capileira, en by på 1500 meters höjd. Därifrån red vi på fina spanska hästar, upp i bergen. En tvåtimmarstur genom pinjeskog, över torra ängar och nerför torrlagda bäckraviner. Det var första gången som pojkarna red på riktigt och de klarade sig fantastiskt bra. Lugna och glada, på vänliga och säkra hästar. Som äldste sonen sa; det här var det bästa på hela veckan.

Nu sitter vi i skuggan och flämtar, det är över 40 grader varmt och det är omöjligt att vara i solen. Det planeras en mtb-tur för morgondagen, jag är redan nervös men tänker minsann inte vara den som bangar …

hästen Valentino – säker på foten, pigg och snäll

inte helt ändamålsenlig klädsel … fina kläm-märken på vaderna efter stiglädren

pojkarna på vägen ner, trötta och lyckliga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s