intensiv Summer Sprout

Onsdag kväll och 3 dagar in på veckan med Summer Sprout. Jag är komplett dödstrött – det är ingen dans på rosor att hantera 19 sommarlovsbarn, kan jag berätta … De är helt underbara allihop men man märker att de också är trötta efter en lång termin och ska man sen sitta inomhus och laga mat så blir det lätt lite kaotiskt. Tur att vi går ut och använder energin som vi har fått, annars hade det aldrig fungerat. Imorgon ska vi testa capoeira och igår var vi på yoga. Både jag och barnen blev förvånade när jag lyckades stå på huvudet. Kanske det finns lite balans kvar i tanten?

Vi har försökt sätta sprutt på fantasin genom att göra versioner av samma råvara. På måndagen var det 3 x pasta, igår 3 x köttfärs, idag 3 x kyckling och imorgon blir det vegetariskt med 3 x soppa. Vi ska göra glass på överblivna äggulor och laga ugnspannkaka. På fredag tror jag att vi slår till med en riktig kocktävling – typ ”Här är en råvarukorg”. De är enormt duktiga och har en massa funderingar. Så trött, javisst – men ändå full av inspiration och energi från alla dessa goa barn.

En favorit från igår var Indonesisk köttfärsröra. Prova! Det var enormt gott.

 

ännu ett bra recept från Allt om Mat

Annonser

3 comments

    1. Ja!! Ställ dig med armarna lite böjda, så att du kan stödja knäna på dem, så går du upp successivt. Spänn magen hela vägen, stå först mot en vägg så kan du använda den om du känner att det tippar över. Och om du tappar balansen är det ju bara att titta på magen så gör du en kullerbytta, inget farligt händer ju. Du klarar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s