tid att tänka

Idag åkte vi ut till ön, bara över dagen. Jag vaknade dödstrött, en såndär dag när man inte ens orkar knyta händerna ordentligt. Det blev som tur var bättre under dagen och imorgon planeras det en ny testjogg. Hoppas på smärta under 5 … (man är ju lite knäpp).

Det var härligt att komma ut till landet och bli påmind om allt jobb vi gjorde förra året – av vattenskadan syns inte ett spår, köket är uppfräschat och hela huset fixat. Nu ska vi bara trolla dit en miljon paket isolering till innertaket. Det blir en killig utmaning – och då menar jag inte att det är ett jobb för män. Sen blev det lunch nere på klipporna och sen tror jag att den stora tröttheten övermannade mig för jag somnade visst en stund där i solen.

Sommartid är alltid tid att tänka och reflektera. Man funderar på förra sommaren, man tänker på vad som ska ske under hösten. Förra året hade jag just bestämt mig för att lämna mitt jobb för att starta eget och det var många tankar och en del oro som flög runt i huvudet. På formplanet hade jag klarat mig igenom en sockerfri vår och mådde bättre än på länge. Några kilon tappades på vägen, utan att det egentligen var meningen och träningen gick prima. I år ser det lite annorlunda ut. Jag har startat företaget och står inför en massa spännande beslut. Jag har lärt mig tonvis men jag är fortfarande novis och det kommer att ta tid innan jag kan leva på det här. Formen är inte som jag hade tänkt mig, benet trilskas och jag märker verkligen av den minskade träningsdosen, både runt midjan och på humöret. Sockerdosen kämpas det med – men jag har iallafall snart 2 godisfria veckor (NÄ, 80% mörk choko är INTE godis, å hör sen). Nya rynkor, nya gråa hår – men samtidigt mer erfarenhet, många nya bekanta via träning och löpning och allt som allt är livet ganska bra. Min familj är frisk och egentligen är det absolut det enda som betyder något. Man måste påminna sig om det när man trillar ner i självömkan.

Det blir en fin sommar i år. Eller hur?

eftermiddagslur i paradiset

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s