redan onsdag?

Jag vill inte gnugga in det, men solen skiner fortfarande här. Pisterna är hårda som sten, inte isiga men hårda – och om man finge önska så skulle det snöa högvis på nätterna. Men, i brist på snö så lapar jag sol så mycket jag kan. D-vitaminbristen är uppenbar, nosen mot solen (ja, jag har bra solskydd) och kroppen suger i sig ljuset.

Jag var på verkligt retligt humör igår och sparkade (herr M sparkade också litegrann) ut mitt skidtrötta jag på en joggrunda igår före maten. Vände näsan åt vänster på stora vägen och fick 2 km svagt uppför, som blev ganska brant uppför på slutet. Vände nedåt och sprang förbi byn – nedåt är ju positivt – men sen var jag förstås tvungen att springa tillbaka till hotellet och då blev det uppför igen. Dryga 9 km blev det, inte snabbt men det var faktiskt inte så farligt jobbigt. Konstigt – är man acklimatiserad nu, eller borde man alltid dricka ett glas vitt vin till lunchen före träning?

Världen ÄR inte stor. I somras när vi var på Folegrandros så träffade vi ett gäng från Sverige, med pojkar som gjorde fina volter från klipporna ner i vattnet. Idag, på lunchen, kom lille Bengt springandes och sa att ”de är här, mamma, de från Grekland!!” Samma familjer, på en solig bergsrestaurang i Champoluc. Märkligt. Ännu konstigare när en i gänget visade sig vara en gammal bekant från Dalby där jag växte upp – och en var kompis till min gymnasiekompis. Man kan ju bli yr för mindre. Pojkarna överlyckliga, nu planeras gemensam middag och mer hoppande i snowparken.

Jag njuter av tid med familjen, av alldeles för mycket god mat och goda viner och så smygsurfar jag på lite fina kläder. Alla andra bloggare verkar shoppa mer eller mindre oavbrutet och man blir ganska inspirerad. Passar inte en entreprenör utan lön, men man kan alltid drömma.

det här var inte min öl, men bilden är ju rätt lockande …

tibetanska böneflaggor i Italien

Annonser

3 comments

  1. Hej!
    Hittade precis till din blogg!
    Wow, låter hur skoj som helst med matlagningsskolan!!! Berätta gärna mera! Jag kör fortfarande för fullt med Sapere!

  2. Rent självplågeri att gå in och läsa om hur härligt ni har det…..här hemma blåser det stormvindar….:) Som sagt njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s