snart söderut

Inte till värmen men förhoppningsvis till ljuset och till solen (som jag beställt online på http://www.nuskasolenskinatamejfasen.com). Jag har börjat packa – försöker bli en bättre människa, dvs en som inte packar de sista timmarna före avresa och åker iväg med andan i halsen och som drömmer mardrömmar hela natten om att jag glömt att flyget ska gå och så börjar jag packa fastän flyget går om tio minuter och så åker jag till flygplatsen och så har jag glömt nåt viktigt åker hem igen och hämtar och åker tillbaka och så håller jag på så – och på nåt konstigt vis så är det groundhog hour och tiden står still och flyget går bara nästan och andan är i halsen precis hela tiden. Nä. Så vill jag inte ha det mer.

Skidgrejerna ligger framme och jag funderar allvarligt på att ställa in en såndär bygglampa. Allt är nämligen svart och inget syns. Vantar, långkalsonger, strumpor, fleecetröjor, mössor, små grunkor och lite till. Det är inte enkelt alls att lägga allt på rätt ställen. Förra året räckte en stor bag till fyra hjälmar och tre par pjäxor. Nu har pojkarna nästan lika stora pjuck som vi. Bagen är för liten. Har alltså ännu mer grejer. Plus ryggskydd och Leki-stavs-hållare och 6 par skidglasögon och 4 hjälmar och pieps och lavinsond och jag tror tillochmed det låg en hopvikt spade där nånstans. Så hör man ”mamma, jag vill ha snowboarden med” och ”ska jag ta mina storslalomskidor med, mamma?”. Svar nej. Svar: vi åker på solresa istället. Packa badbyxorna så drar vi.

suck.

Annonser

4 comments

  1. Det kommer såå att vara värt det då du vaknar första morgonen, tittar ut genom fönstret, ser de vita alptopparna och solen som går upp bakom dem. För jag antar att det är dit ni ska. Eller Dolomiterna. Hoppas ni har en underbar resa!

    1. Tack massor!
      Yeps, det blir Aosta-dalen, Champoluc närmare bestämt. Halvpension, behöver bara luta mig tillbaka och äta och njuta. Livsfarligt och livshärligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s