åsså var det fredag igen

Det var värst vad tiden kutar iväg. Några dagar in i februari, snart sportlov, fullvinter och vad hände med allt jag skulle ha gjort?

Men nu är det iallafall fredag, vilodag hela vägen. Träffade en kompis på frukost på Fazer café imorse, de har buffé med en massa goda saker där. Blundade när jag gick förbi tårtorna men pralinerna kunde jag inte motstå. På hemvägen råkade jag på nåt vis snubbla över David Beckham. I kalsonger. Det var så trevligt att jag blev tvungen att köpa dem. Kalsongerna, alltså. Inte till mig men till herr M. Samlade på mig lite annat behövligt och jovisst, som vanligt, skeptiska blickar när jag kom hem med det. Allt utom fillingarna och ett par mysbyxor ligger i påsen på väg för retur. Hittade en träningstopp/bh. Till mig, då. Den är knallrosa. Som om det spelar roll, vem kommer att se mig i enbart träningsbh? Men den syns kanske under ett linne eller så.

Blinier köptes färdiga, orkade helt enkelt inte göra egna och de var faktiskt helt fria från tillsatser … Köpte förstås för lite rom. En biff till middag, den var förstås inte tillräckligt mör. Ja, fredagsmiddagen blev inte riktigt som tänkt var. Men nu vässas skidkanter inför lille Bengts tävlingar imorgon, jag städar badrummet och tänker på att en liten sovmorgon kommer att sitta som en keps imorron. För sen blir det långlöpning. Ut ska jag, om det är varmare än minus 17. Där går gränsen, enligt Rubin. Festligt val av siffra, var kom den ifrån? Jag hoppas på värmebölja nedåt -14, för hur ska jag överleva 20 kilometer på löpband? Esport Center är uteslutet, jag klarar inte den torra luften.

Vad ska ni göra i helgen? Innemys eller utebus? Eller båda?

 

“What day is it,?” asked Pooh.
”It’s today,” squeaked Piglet.
”My favorite day,” said Pooh.”

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s