tipp tapp

… endast tomten är vaken. Förbereder min presentation för imorgon bitti. 20 viktiga minuter. Som vanligt är jag ute i sista stund, story of my life. Men, jag tröstar mig med att alla mina bästa infall och vinklingar har kommit till just i elfte timmen, hoppas därför på att aha-blixten ska slå ner även denna gång.

Dagen blev bra, jag jobbade flitigt och sparkade mig själv i ändan såpass att jag kom ut på 7 (för mig) snabba kilometrar. Det blir gärna lite fartlek när jag springer, jag är trögstartad som en gammal Lada men där någonstans efter 4 -5 km brukar det lossna och oftast går alla pass mycket fortare under den sista hälften. Lite uppvärmningsjogg idag och sen var farten ungefär kring 5.10, ner mot 4.50 de sista två kilometrarna. Tog en lugn kilometer hemåt, måste lära mig att varva ner. Benen var pigga och glada trots att det var halt ute – härlig känsla!

Åkte sen in till stan och gick på Bo Kaspers julkonsert. Oväntat fantastiskt – vilka musiker. Alltid lika impad av de som verkligen kan spela. Fullsatt Finlandiahus och en riktigt go stämning. Bra kväll.

Åter till presentationen. Herr M ligger väl däruppe och läser mail på telefonen, så nu ser han att jag bloggar fastän jag borde jobba. Busted.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s